DSiN steunt United By Music Conferentie

Kom woensdag 15 november 2017 naar Dordrecht voor de United by Music conferentie 2017  "Daar zit muziek in!" . Een conferentie over de kracht van muziek.
DSiN is één van de partners van dit congres. 

Hoogleraar Disability Studies Geert Van Hove geeft een keynote over "BELONGING EN DE ROL VAN BLUES MUZIEK" op de conferentie. Belonging’ (ergens bij horen) is een begrip dat iedereen tegenwoordig snel in de mond neemt. Maar wat is het nu precies? Geert van Hove zal vanuit theorie en onderzoek vertellen over de betekenis van belonging en de link maken naar muziek. Daarbij gebruikt hij historische voorbeelden uit de hoek van het Motown-label. Daarnaast toont hij aan hoe blues muziek specifiek, een passende muziekstijl is om aan belonging te werken, ook voor mensen met een verstandelijke beperking. En hoe het talent bij deze groep zich kan ontwikkelen dankzij de muziek.

En waar we ook heel blij van worden..United by Music gaat met hun muzikanten optreden op het Internationale DS Congres "The Art of Belonging" van 30 november tot 2 december 2017!

Deelname aan de United By Music conferentie Daar zit muziek in is kosteloos.