Simulatiewandeling door het centrum van Geldermalsen

woensdag, 27 mei, 2015 - 16:00 - 17:00

Het project de Inclusieve gemeente Geldermalsen van stichting Disability Studies in Nederland organiseert i.s.m. de gemeente Geldermalsen en Het Gehandicapten Platform een simulatie wandeling in het centrum van Geldermalsen op woensdag 27 mei van 16:00 tot 17:00 uur. Aanvang op het marktplein voor de Mélangeur.

Wat houdt deze wandeling in?

Het project de inclusieve gemeente Geldermalsen houdt zich o.a. bezig met de verbetering van de fysieke en sociale toegankelijkheid op alle levensterreinen zoals wonen, arbeid, onderwijs en vrije tijd voor mensen met een beperking.

Met een simulatie wandeling worden medewerkers van de gemeente uitgenodigd om zelf te ervaren hoe het is om in een rolstoel, met een rollator of met een blindegeleidestok gebruik te moeten maken van voorzieningen en openbare ruimten. Bewoners met een fysieke beperking geven uitleg tijdens deze wandeling. Er wordt aandacht besteed aan wat er goed is geregeld en wat beter kan. De ervaringen die tijdens de wandeling worden opgedaan, worden gebruikt voor vervolgactiviteiten in het project. 

Locatie

Marktplein voor de Mélangeur, Geldermalsen

Open / besloten:

Open

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden simulatie wandeling (in verband met reserveren materialen): irene.vanhelden@disabilitystudies.nl, telefoonnummer:06- 47410329

Organisatie

Het project de Inclusieve gemeente Geldermalsen van stichting Disability Studies in Nederland i.s.m. de gemeente Geldermalsen en Het Gehandicapten Platform 

Contact:

irene.vanhelden@disabilitystudies.nl, telefoonnummer:06- 47410329