Kennisbeurs voor de gehandicaptensector 2015

vrijdag, 6 maart, 2015 - 10:00 - 17:00

Vrijdag 6 maart 2015 is het weer zover, dan organiseert het Kennisplein Gehandicaptensector de Kennismarkt voor de gehandicaptensector. Dit jaar met één inhoudelijk en actueel onderwerp: succesvolle beroepsuitoefening na de transities. Hoe stomen zorgorganisaties en opleidingen de zorgprofessional klaar voor hun nieuwe taak vanaf 2015?

Waarom dit thema?

De stelselwijzigingen die in 2015 van kracht zijn, vragen om een andere focus van de zorgprofessional. Meer dan ooit moet hij of zij ervoor zorgen dat mensen met een beperking in hun eigen kracht worden gezet en mee kunnen doen aan de samenleving. De zorgsector en het opleidingsveld zijn volop bezig om hun zorg- en opleidingsaanbod aan te passen aan deze nieuwe focus. Zo ontwikkelen zorgaanbieders nieuwe zorg- en ondersteuningsarrangementen voor hun cliënten en passen opleidingen hun aanbod aan voor studenten.

DSiN verzorgt in het plenaire gedeelte een film over het project de inclusieve stad. Deze film wordt gemaakt door filmmaakster Lizzy Zaanen. Op de informatiemarkt worden de activiteiten van DSiN en de leerstoel Disability Studies toegelicht.

 

 

Locatie

School van de Toekomst
Vlijmenseweg 2
5223 GW ’s Hertogenbosch
 

Open / besloten:

Open

Organisatie

Kennisplein Gehandicaptensector

Meer informatie

Meer informatie en aanmelden via de website over de Kennismarkt 2015.