Autminds - congres voor en door mensen met autisme (en anderen)

zaterdag, 5 oktober, 2019 - 09:30 - 17:00

 

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt de 5e editie plaats van het jaarlijkse Autminds congres op de Hogeschool van Amsterdam.

Autminds is een congres georganiseerd door mensen met autisme voor mensen met autisme (en andere belangstellenden). Autminds biedt een mix van educatie, debat, kunst/creativiteit, ontmoeting en ontspanning. Autminds kan worden omschreven als “a meeting of minds”, vandaar de naam Aut-minds.

Het thema is dit jaar 'In relatie tot...'.

Het Autminds congres is zoveel mogelijk afgestemd op mensen met autisme. Er is de mogelijkheid om je terug te trekken, een informatie- en supportbalie, en je kunt je contactvoorkeuren aangeven via een kleurensysteem.

Meer informatie is te vinden op de Autminds-website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates.

Locatie

Hogeschool van Amsterdam 
Locatie Wibauthuis 
Wibautstraat 3b 
1091 GH Amsterdam

Kosten

Er zijn verschillende soorten kaartjes. We maken onderscheid tussen mensen mét en zonder (een vermoeden van) autisme. De prijzen variëren tussen € 25,00 en € 37,50 per persoon. Verder hebben we speciale vriendenkaartjes van € 12,50 om het congres ook toegankelijk te houden voor mensen met een laag inkomen. Meer informatie over kaartverkoop, óók over hoe u vriendenkaartjes kunt schenken.

De registratie en betaling van de toegangsbewijzen wordt afgehandeld door TicketJames. De kosten daarvan komen bovenop de kaartprijs (vriendenkaarten uitgesloten).

Open / besloten:

Open

Aanmelden

Contact:

Mail voor vragen naar info@autminds.nl

Meer informatie

Zie de website van Autminds voor meer informatie.