Arbeidsparticipatie: de rol van de samenleving

donderdag, 19 maart, 2015 - 14:30 - 17:00

De Incompany Workshop "Arbeidsparticipatie: de rol van de samenleving" is een onderdeel van het scholingsprogramma van DSiN en UWV-SMZ. Dit scholingsprogramma bestaat uit een serie besloten bijeenkomsten, bedoeld voor professionals van het UWV (o.a. arbeidsdeskundigen, verzekeringsartsen, reïntegratiebegeleiders). Deelname geschiedt op uitnodiging. De samenwerking tussen beide organisaties heeft als doel bij te dragen aan volwaardige participatie van mensen met een beperking. De bijeenkomsten hebben een afwisselend nationaal en internationaal karakter. 

In deze eerste Incompany Workshop van 2015 staat het SARI (Stigma Assessment and Reduction of Impact) project in Indonesië centraal. Dit project gaat over de samenleving/community in Indonesië waarbij het gaat om gemeenschappelijke stigma's bij mensen met een beperking of lepra. Hierbij staan stigmareductie en sociaal economische interventies (het verstrekken van microkredieten en workshops) voor deze doelgroep centraal.

De bijeenkomst wordt verzorgd door betrokkenen bij het SARI project: onderzoekers Beatriz Miranda en Ruth Peters, en namens DSiN, de Research Coördinator Wim van Brakel. 

Programma

Dagvoorzitter: Wim van Brakel, Research Coördinator DSiN

14.30 uur   Ontvangst koffie/thee

15.00 uur   Opening

15.10 uur    Interactief programma door Wim van Brakel

16.30 uur    Afsluiting met een hapje & drankje

 

N.B. De workshop is gedeeltelijk in het Engels.

Spreker(s)

Beatriz Miranda, Ruth Peters (onderzoekers) en Wim van Brakel (research coördinator)

Locatie

Hoofdgebouw VU
Aurorazaal (begane grond)
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Routebeschrijving: Vanaf de hoofdingang van het hoofdgebouw loopt u rechtsaf voor de koffiecorner Rendez Vu het restaurant in. Vervolgens slaat u meteen linksaf en staat dan voor de ingang van de Aurorazaal. 

Deze zaal is rolstoeltoegankelijk.

Open / besloten:

Besloten

Aanmelden

Deelnemen aan deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen van het UWV. Zij kunnen zich aanmelden voor 12 maart 2015 door een email te sturen naar scholingsprogramma@uwv.nl (Marianne Dijkshoorn).

 

Organisatie

DSiN, UWV en betrokkenen van het SARI project.

Contact:

Marianne Dijkshoorn
scholingsprogramma@uwv.nl