Aanmeldformulier Incompany workshop UWV op 24 januari 2019

D.m.v. dit formulier schrijft u zich in voor deelname aan de bijeenkomst over 'Werken met een arbeidsbeperking met aandacht voor Kwaliteit van Leven voor Jezelf en je Familie’ op 24 januari 2019 om 14:30 uur. Deze bijeenkomst is onderdeel van het scholingsprogramma UWV-DSiN.

De inschrijving is persoonlijk.

Wanneer u zich inschrijft voor een bijeenkomst van het scholingsprogramma, gaan we ervan uit dat u dan aanwezig bent. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, vragen we u vriendelijk of u zich weer af wilt melden door een email te sturen aan Marianne Dijkshoorn: scholingsprogramma@disabilitystudies.nl

Arbeidsdeskundigen krijgen accreditatiepunten voor deelname aan deze bijeenkomst. Bent u arbeidsdeskundige, wilt u dan uw SKO-nummer vermelden in uw aanmelding?

Velden met een sterretje zijn verplicht.

Na het verzenden van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging op het door u opgegeven emailadres.

Voor welke vestiging van het UWV werkt u?
Voor accreditatie is het invullen van uw SKO-nummer verplicht.
DSiN doet haar best om de bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk te maken. Als u bepaalde wensen of behoeften heeft m.b.t. toegankelijkheid, kunt u dat hier aangeven.
Eventuele vragen of (overige) opmerkingen kunt u hier kwijt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van toekomstige bijeenkomsten en updates van het Scholingsprogramma DSiN-UWV? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief van het Scholingsprogramma. U kunt zich te allen tijde weer afmelden door een email te sturen naar scholingsprogramma@disabilitystudies.nl